Mössor, dregglisar & de nya Buffarna!

Copy of DSC01380Copy of DSC01382Copy of DSC01386Copy of DSC01384

Första beställningarna på Buffar gick till Annika’s fina killar! Det blev fleecefodrade Mössor & Buffar i det tuffa SupaHero Turkos (för tillfället har jag bara tyget i Grått) och coola tyget Fotboll. Fleecefodrad Mössa & Halsvärmare i det fina Wild Animals och slutligen ett riktigt tufft set med Mössa och dubbelsydd Buff i Graffiti till äldsta killen.

Copy of Copy of DSC01390Nyaste lilla familjemedlemmen fick även hon lite plagg :) Mössa & dregglis det gulliga Jordgubbar Rosa och i det både tuffa och söta Leopard Hearts. Mössor i finfina Moln i Rött och söta Flörtiga Ugglan i Lila/Marin. Och så en Napphållare i det nya bandet Kitty Rutor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>