…och så kom Barnbarn nr 4 :)

it-s-a-girl-with-stork-babySå blev jag Farmor för fjärde gången! :) Tidigt imorse föddes en söt, långhårig liten tös som ökade på tjej-ligan! Nu har vi två underbart go’a killar och så två små ljuvliga tjejer födda med 1,5 månads mellanrum :) Det vill jag stolt fira!!
Så därför lämnar jag 20% rabatt på alla köp (gäller ej REA-varor) under tiden 8/11 – 15/11. Ange bara koden BABY i rutan ”Discount code” (shopen är tyvärr fortfarande på svengelska…) och tryck därefter på ”Check så dras rabatten av automatiskt när du checkar ut från Kassan! OBS! Skriv med STORA bokstäver!
Skulle det bli några problem, så maila mig bara! lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.

2 reaktion på “…och så kom Barnbarn nr 4 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>