Nytt Leopardtyg!

Häromdagen kom ytterligare två Leopardtyger med Posten. Leopard Rosa och Leopard Turkos. Visst är dom härligt färgglada och fina? :)
Enda kruxet är att dessa tyger bara fanns i en begränsad upplaga vilket innebär att det är lite “först till kvarn” som gäller…. För att spara på tyget så att det ska räcka till så många beställningar som möjligt, syr jag bara upp mössor och lägger ut i webshopen ikväll, så att ni ska kunna se hur mönstret ser ut… Givetvis går det bra att beställa dregglis eller halsvärmare också :) Men dessa kommer det alltså inte att finnas någon bild på i webshopen.

Copy (2) of Copy of DSC01403

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>