Nytt i butiken!

Copy of Copy of DSC01430Nu finns det nya tyget Leopard Rosa & Leopard Turkos utlagt i webshopen! Så här ser mössan ut i minsta storleken 38/40.
Eftersom det här tyget bara trycktes upp i begränsad upplaga, och jag därför inte har så mycket av det, har jag valt att bara lägga ut bild på mössa i webshopen, för att spara på tyget så att så många som möjligt av er ska kunna beställa ;). Givetvis går det att beställa  t ex dregglis eller halsvärmare också, men det finns alltså ingen bild på dom i webshopen. Enbart “beställningsruta”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>