Nyhet: Tubsjalar!

Copy of Tubsjal DöskallarMexican        Copy of Döskallar Mexican, Svart #T142

Efter att ha fått en förfrågan från en kund om jag syr tubsjalar till vuxna, så svarade jag att “absolut, det gör jag!” :) Och därmed var min första tubsjal sydd & såld – och det blev i det nya tyget Döskallar Mexican :)
Priset för en tubsjal är 249,- + porto (24-36,- beroende på vikt)

Nu går det ju åt en hel del tyg till sådana och även om jag har mycket tyger så köper jag aldrig in några jättemängder. Vissa tyger går att skaffa mer av andra tyvärr inte.
Vid ev beställningar måste jag beställa hem betydligt mer tyg än annars vilket innebär att det är förhandsbokning som gäller (bindande) samt att betalning ska ske inom 3 dagar.
Är det så att ni vill beställa en tubsjal, så kolla i WEBSHOPEN under fliken “Mössor”, så hittar ni alla aktuella tyger.
Maila mig sedan era önskemål så ska jag försöka fixa det på allra bästa sätt lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.

I skrivande stund har jag tyg till 3 st tubsjalar i det nya döskalletyget Döskallar Mexican… Så, först till kvarn 😉

En reaktion på “Nyhet: Tubsjalar!

  1. Pingback: Ännu en vuxenmössa! | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>