Nya tyger!

Kalle Kanin 800x600 MC-gänget 800x600 Råttans Hus 800x600

Så har jag tagit hem lite nya tyger – igen 😉 Det blev gulliga Kalle Kanin i turkos, det coola & tuffa MC-gänget i en lite gråbrun nyans och så Råttans Hus, också i turkos. Det sistnämnda bygger på sången “Var bor du lilla Råtta?”.
Finns snart i uppsytt och utlagt i Webshopen!

Så hittade jag även ett nytt Stjärntyg – Stjärnringar i en härligt blå färg, dessutom Ökotex-märkt jersey. Lite annorlunda mot de övriga Stjärntygerna jag har. Finns också snart i Webshopen!Stjärnringar, Blå 800x600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>