Lite fler Mössor…

Copy of Copy of DSC01071 Copy of Copy of DSC01080

Ännu en beställning på det härliga fotoprintade tyget Wild Animals. Denna gången i fleecefodrad vuxenstorlek 😉 Och då blir Farmor lite nyfiken på om det är till barn eller förälder… Det roliga är att även vuxna upptäckt att “visst kan man ha LillaGrodan-mössor som vuxen”!
Sådant gillas skarpt här!:)
Och så blev det en liten upprepning av beställningen till Falkenberg av det söta Bugsy i blått och det tuffa Bilar i Kornblått. Även dessa mössorna fleecefodrades.

(Wild Animals & Bilar är i ekologisk jersey och Bugsy är Ökotex-märkt jersey)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>