Döskalletyg i Mexican style! :)

Döskallar Mexican, SvartDet här ursnygga Döskalletyget får jag hem i början av v46. Påminner mig mycket om de sk Sugar Skulls från Mexico, så därför har jag döpt tyget till Döskallar Mexican 😉 De stora skallarna är ca 11 cm och de små ca 5 cm höga. Tyget passar både till stor och liten! Farmor kommer själv att – för en gång skull – sy sig något, för det här blev en favorit på direkten :) Håll nu lite utkik, för snart finns det lite uppsytt i Webshopen!

3 reaktion på “Döskalletyg i Mexican style! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>