Tuffa Nyckelband! :)

Copy of Copy of DSC00788Ja! Beställning på Nyckelband! :) Denna gången blev det den härligt äppelgröna PolkaPrick och den tuffa PopPrick i SvartVitt. Så nu hänger LillaGrodan’s nyckelband om halsen på en kund i Solna!
Än så länge har jag bara ett litet, litet sortiment av Nyckelband, men tar gärna hem mer varianter efter förslag 😉
Övriga färger i prickiga band, hittar ni HÄR! 

2 reaktion på “Tuffa Nyckelband! :)

  1. Hej.
    Kan man köpa nyckelband av dig och du skickar dem till trelleborg. I så fall vad kostar ett nyckelband?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>