Nytt samarbete – med Babyfotograf :)

farmor anka, höI somras fick jag en förfrågan från en fotograf i Linköping om beställning av lite alster :). Denna fantastiskt duktiga tjej, Laila Villebeck som är Babyfotograf, skulle öppna ny fotoateljé under hösten.
Klart att Farmor sa Ja! till det! Så ett samarbete inleddes och snart kommer mina napphållare att finnas i hennes ateljé som en liten give-away – coolt svarta med Laila’s firmanamn tryckt på framsidan!

Ta nu och kolla in hennes blogg och följ hennes vardag med kameran. Där finns massor av otroligt fina bilder! Eller varför inte boka tid för fotografering!? 😉 Bra julklapp till far-/morföräldrar, t ex….

2 reaktion på “Nytt samarbete – med Babyfotograf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>