Mössor i massor ;)

Copy of Copy of DSC00806     Copy of Copy of DSC00820

Igår postades det lite fleecefodrade mössor, minsann!
Det var dels de härligt turkosa Flugsvampar, ett jättegulligt mönster. Jag har det även i Brunt, Gult och Lime. Denna dubbelorder skickades till Uppsala.
Den tuffa mössan i Fotboll och det nya digitaltryckta mönstret Wild Animals, skickades till Sollentuna.
Alla mössorna har foder i cremefärgad microfleece.

Copy of Copy of DSC00816    Copy of Copy of DSC00813

Äda upp till Pilgrimstad skickades beställningen på den ljuvligt blå (faktiskt lite lavendeblå) Döskallemössan Döskallar, Blå och den finfina Petrolfärgade SmåFordon. Bägge mössorna även här fodrade med cremefärgad microfleece.
Ett par vanthållare blev det också – gulliga Busiga Ugglor :)
Till Svedala gick det fina setet med Stjärnor i Rosa. Det var dels en liten dubbelsydd mössa i minsta storleken 38/40 med tillhörande dregglis & matchande napphållare med Pappas Ängel och dels blev det en extra-baggy mössa i 50/52. Riktigt tufft! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>