Lite nysytt i webshopen!

Copy of Copy of DSC00987   Copy of Copy of DSC00990

Nu finns det även uppsydda Dregglisar i de nya tygerna för beställning i webshopen! Det är Graffiti, SpaceDogs i svart, Bugsy i rött, Wild Animals och fina Storkarna i grått.

Det blev också några Halsvärmare uppsydda :) Dels SpaceDogs och dels Wild Animals. Bägge finns att beställa i webshopen. Jag har inte sytt upp halsvärmare i alla tygerna och lagt ut i webshopen, så är det någon du saknar kan du maila mig vilket tyg du vill ha, så syr jag upp! Du kan välja samma tyger som i Mössorna.

(Graffiti och Wild Animals är i ekologisk jersey, Bugsy och Storkarna är i Ökotex-märkt jersey)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>