2 reaktion på “Glada turkos Apor

  1. Hej!
    Jag undrar vad du har för tyger och om du syr fodrade mössor. Vad tar du för dom isåfall inkl frakt?

    Mvh
    Linda öckert

    • Det lättaste för att se alla mina tyger är om du går in på fliken “Webshop” och sedan väljer “Mössor”. Jodå, jag syr fleecefodrade och mössorna kostar fr 95,- (i huvudstrl 38/40-50/52), lite mer fr strl 54/56 samt om man vill ha extra-baggy. Alla priser hittar du under fliken “Pris/storlekar mm”. Frakten kostar fr 12,- beroende på antal mössor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>