Dregglisar i massor!

Copy of DSC00872Ett gäng dregglisar beställdes av en kund i Stockholmstrakten. Något man aldrig kan få för mycket av till de minsta. Dessutom fungerar dom ju också alldeles utmärkt som liten scarfs till de små. Det var Flugsvampar i Lime, Elefanter i Lime, Apor i Gult, Maria Nyckelpiga i Turkos, Flodhästar i Turkos (fast på kortet ser dom blå ut), Lyckoklöver i Marin och finfina Hippieblom i Svart.

Dessutom beställde kunden också ett set i Fordon, Orange i både dregglis och halsvärmare. Och ett tufft nyckelband i Orange PolkaPrick.

Copy of DSC00876

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>