Rosa Stjärnor & Zebramönstrat

Copy of Copy of DSC00733En liten beställning till Stockholm på det gulliga mönstret Rosa Stjärnor – fleecefodrad mössa och två matchande Dregglisar.
Här på Västkusten har det vissa morgnar varit endast +4 grader… tänk vad gott för de små att då ha en gosig och varm mössa! 😉

 

Copy of Copy of DSC00734

Ett par Vanthållare i det tuffa Zebra-mönstret skickades också iväg förra veckan. En liten parvel i Skåneland kommer nu att ha koll på sina små vantar! (Clipsen är inte svarta utan silverfärgade – kameran gör lite som den själv vill…)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>