Mössor i Wild Animals & Graffiti!

Copy of Copy of DSC00703Nu finns de senast anlända ekologiska jerseytygerna också uppsydda i webshopen! Det är det tuffa och härligt färgsprakande Graffiti och så det finfina fotoprint-tyget Wild Animals. Bägge tygerna går också att få i Dregglisar (finns också snart i webshopen) och även Halsvärmare, om man så önskar.
Och givetvis kan ni få mössorna fleecefodrade eller extra baggy! Alla varianter hittar ni i Webshopen under fliken “Mössor” :)

En reaktion på “Mössor i Wild Animals & Graffiti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>