Lite mer nysytt i webshopen…

Copy of Elefantfröknar #M131Copy of Elefanter på lina #M132Copy of Fotboll #M133

Nu kan ni även beställa t ex mössor i de nya tygerna! :) Kolla in i Webshopen!
Där hittar ni de gulliga “Elefantfröknarna” i lila på brun botten eller “Elefanter på lina” i härligt turkos och så det tuffa motivet “Fotboll“. Motiven finns också att få i dregglisar, och givetvis går det alldeles utmärkt att beställa dom i Halsvärmare – även om mönstret inte ligger upplagt i webshopen 😉 Maila mig bara, så fixar jag det!

Elefantfröknarna är här uppsydd i strl 38/40 bara för att ni ska få en uppfattning om hur stort motivet är… och visst gör det sig bra även på denna lilla mössan! De övriga två är uppsydda i strl 50/52.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>