Klöver & Svampar

Copy of Copy of DSC00563Fick en beställning från Stockholmstrakten på två små gulliga mössor i storlek 42/44. Kunden ville dels ha det fina mönstret Lyckoklöver i Marin – det här tyget har en verkligt härlig kvalité – och dels en mössa i Brun Flugsvamp, ett jättefint mönster i en fin brun nyans och i den här lilla storleken blir det riktigt gulligt!
Lyckoklöver har jag även i en gul nyans och Flugsvamp finns i flera olika färger…

En reaktion på “Klöver & Svampar

  1. Pingback: Söt i Lyckoklöver… | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>