Härligt Turkos!

Copy of Copy of DSC00567De här härligt turkosa mössorna skickades iväg till Dalarna nu i veckan, till en av mina kunder som är ganska så förtjust i just turkos nyanser :) Denna gången blev beställningen en mössa i det tuffa Stars i Petrol/Svart – sista biten tyg räckte ganska så precis, så tyvärr finns nu inte det tyget kvar här på tyghyllorna – och så blev det även en mössa i det fräcka Traktorer i Turkos.
För er som gillar just Stars-tyget, så har jag fortfarande kvar det i en fin Orange/Röd variant! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>