Barnbarn nr 3 har anlänt! :)

it-s-a-girl-with-stork-babyNu har jag blivit Farmor igen! :) Barnbarn nr 3 blev en fin liten tjej, som föddes igårkväll. Givetvis måste vi ju fira detta!
Så därför lämnar jag 20% rabatt på alla köp (gäller ej REA-varor) under tiden 21/9 – 28/9. Ange bara koden BABY i rutan “Discount code” (har inte lyckats få tillbaka shopen på svenska…) och tryck därefter på “Check” så dras rabatten av automatiskt när du checkar ut från Kassan!
Skulle det bli några problem, så maila mig bara! lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>