Ugglor, Frukter & Flygplan

IMG_6782IMG_6781IMG_6794

Om ni visste vad glad jag blir när jag får bilder på mina uppsydda alster skickandes till mig från er kunder! Det är så roligt att få se hur t ex mössan blev när den väl kom på plats, så att säga. Häromdagen fick jag dessa 3 härliga bilder ifrån en nöjd kund. Hon hade beställt lite Solhattar/Beppehattar till sina små killar, och så här blev det.
Det var en Beppehatt i tyget Gröna Ugglor, en Solhatt i retrotyget Fruits (tyget tyvärr slut) och en Solhatt i det tuffa Blå Flygplan.
Tusen tack till mamma Elise för de härliga korten!

Och dessutom fick hattarna väldans bra recensioner vilket gjorde mig ännu gladare!
“Här kommer som utlovat ngr kort på de finfina solhattarna med barn :-) Vi är sååå nöjda! Fint tyg (även efter tvätt för de har använts), mkt välsydda och bra passform!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>