Stjärnor & söta Döskallar

Copy of DSC00435Höstens första Halsvärmare skickades iväg i veckan till en liten 8-månaders tjej i Göteborg.
Valet föll på det fina stjärntyget Stars i LilaMarin.
Om ni gillar det här mönstret, ska ni passa på nu! Jag har bara en liten bit tyg kvar och vad värre är… leverantören har inte kvar det alls… Däremot har jag tyget i OrangeRöd och en pyttebit i PetrolSvart.
Om du klickar här, kan du se hur de färgerna ser ut.

Copy of Copy of DSC00490Och idag postades ytterligare en Halsvärmare :) Till Skåneland gick paketet och även här var mottagaren en liten tjej, dock lite yngre; 6 månader gammal. Här beställdes det nya sötgulliga Döskalletyget Rosa Döskallar.
En härlig kvalité och såå mysigt mönster. Detta tyget har jag också i en fin blå färg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>