Stjärnor, Bambi & lite annat

Det är inte ofta jag får beställning på alla färgerna i det tuffa tyget Stars, på en och samma gång! :) Men nu var det dags! Två kunder som bägge fastnat för detta motivet 😉

Copy of Copy of DSC00269  Copy of Copy of DSC00264
Ena kunden beställde bara stjärnmönstrat :) Det blev dregglisar i PetrolSvart och OrangeRöd Stars samt dregglis och extra-baggy mössa i Brun Stjärna. Coolt med extrahäng på mössan, dessutom i storlek 42/44!
Starstyget i PetrolSvart börjar ta slut, nu finns det bara en liten bit kvar… så ni som vill beställa får skynda för att fynda!

Copy of Copy of DSC00251  Copy of Copy of DSC00253
Den andra beställningen var mössa & dregglis i LilaMarin Stars, dregglis i det fina Pippi-tyget samt Flörtiga Ugglan i RosaBrunt. Dessutom ett jättegulligt set i Rosa Bambi, tyget som det är REA-pris på! Helt set kostar bara 100,-! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>