Nysytt till webshopen!

Copy of DSC00454Copy of Copy of DSC00456Copy of Copy of DSC00464

Nu finns också dessa Döskalletygerna uppsydda och utlagda i webshopen! Det är den coola gråsvarta Karrow, de tuffa härligt blåa Blå Döskallar och så Rosa Döskallar i en lite gammalrosa kulör. Sydde även upp en halsvärmare i detta tyget för att fresta er lite grann 😉 Hösten kan komma fortare än man tror….
Blå & Rosa Döskallar är i ekologisk jersey.

2 reaktion på “Nysytt till webshopen!

  1. Hej jag skulle gärna vilja beställa en rosa dödskallemössa till min 2 åriga flicka:)! Kostar den 95:-? Med vänlig hälsning, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>