Nya Napphållare & Vanthållare!

Så var då äntligen alla de nya banden uppsydda i både Napphållare och Vanthållare och utlagda i webshopen! Det blev en hel drös, minsann! :) Färgerna på silikonhållarna alternativt O-ringen som jag använt på bilderna, är bara lite exempel på hur man kan kombinera hållare/band. Du kan välja fler färgalternativ på hållaren i webshopen.

Copy of Copy of DSC00477

Det blev ett nytt Ugglemönster, Busiga Ugglor i cerise. Det blev också ett nytt Cars-motiv, Cars Team som har lite “tätare” mellan bilarna och så kom även de efterfrågade Angry Birds.

Copy of Copy of DSC00474  Copy of Copy of DSC00465

Och så nya fina Stjärnband om jag kallat för Stjärnströssel. De finns för närvarande att beställa i RödSvart, TurkosSvart, RosaSvart, LjusblåSvart, VitSvart.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>