Lite fler Döskalle-tyger!

Copy of KARROW Copy of ROSA DÖSKALLAR Copy of BLÅ DÖSKALLAR

De här mysiga tygerna kom med Posten idag! Jodå, nu äntligen har Farmor hittat lite annorlunda Döskalletyger :)
Denna gången blev det ett svart med grått tryck, “Karrow”, lite klassiskt men ändå lite annorlunda. Och så tog jag hem två, som jag tycker, riktigt gulligt tuffa 😉 “Rosa Döskallar” och “Blå Döskallar”, och dessa är dessutom i Ekologisk jersey! Nu blir det spännande att se vad ni kunder tycker om dom här…
Under helgen kommer det att finnas uppsydda Dregglisar och Mössor i webshopen. Och ni vet väl att man också kan beställa Halsvärmare i tygerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>