Bilar & Elefanter

Copy of Copy of DSC00505   Copy of Copy of DSC00499

Så har ännu en Beppehatt beställts av en liten Skånepåg :) Denna gången valdes det nya Cars-tyget i den härliga ljusblå färgen. Det var Ann-Sofie’s lille Isak som ville ha en Beppehatt. Mamma valde också en fin syskonmatchning av baggymössor till sina pojkar; Elias fick Elefantparaden i Rött och Isak fick Elefantparaden i Lime. Mysiga mössor till go’a killar! Och i Ökotex-märkt jersey! :)
Kika gärna in på Ann-Sofie’s blogg eller varför inte börja följa den? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>