Beppehattar och en liten Solhatt

Det gulliga tyget Grön Sköldpadda har varit ganska populärt! Både små killar & tjejer har gillat detta, och mönstret passar lika bra till båda :) Här blev det omigen en beställning på Beppehatt i det tyget, och den skickades till en liten kille i Hyssna.

Copy of Copy of DSC00146    Copy of Copy of DSC00143

20130730-215814En liten tjej som verkligen gillat sin Beppehatt med Sköldpaddor, det är Anna’s lilla dotter. Hon har hatten på sig nästan för jämnan :) Det är ju det bästa betyget man kan få! :) Här kan ni läsa lite om Clara och hatten…
Klicka gärna in på Anna’s blogg och ta del av hennes vardag – både med och utan Beppehattar 😉

Och så har det skickats iväg en Beppehatt och en Solhatt i det blå Cars-tyget! Killarna som ville ha dessa var Ann-Sofie’s små gullungar. Klickar ni här så kan ni även se den lilla Solhatten på minstingen Elias…

Copy of Copy of DSC09984 Copy of Copy of DSC09997

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>