Kassettband på Beppehattar!

Copy of Kassettband

Kassettband

Ramlade över det här tyget vid ett besök i en tygaffär och kunde inte låta bli att köpa med mig lite hem. Tyckte det var riktigt tufft! :) Och så väckte det en himla massa ljuva minnen… jaa, den härliga tiden med kassettband som trasslade sig och den panik som infann sig när ett dyrbart Elvis-band helt plötsligt satt fast i bilens kassettbandsspelare! Suck! Men slutet gott, allting gott! 😀
Nu hoppas jag att ni kära kunder också gillar mönstret! Passar bäst till Beppehattarna eftersom det är ganska stormönstrat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>