Döskallegänget :)

Copy (2) of Copy of DSC00091 Copy (2) of Copy of DSC00120

Då har första leveransen av band med Döskallar hamnat i Farmors Band-låda! :) Tyckte det här var lite tufft & häftigt, i bästa Ed Hardy-stil, och allt (jodå, Farmor har allt liiite koll på några stilar ;))… Det här svarta bandet har jag döpt till Love Skull och det finns nu att beställa i Webshopen i både Napphållare och Vanthållare. Som omväxling har jag också använt mig av en sk O-ring istället för den vanliga silikonhållaren till Napphållaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>