Beppehatt med Rymdskepp

Copy of Rymdskepp Copy of Copy of DSC00054 Copy of DSC00049

Nu har jag hittat ytterligare ett tyg som passar väldigt bra till Beppehattar :) Lite tufft rymdmönstrat i ljusblått med motiv i mörkblått, rött och vitt. Till det tyckte jag att det passade med foder i röd/vitrutig bäckebölja, och tyget har jag rätt och slätt kallat för “Rymdskepp“. Och visst passar det både kille och tjej!
Vill ni beställa, så är det bara att maila till lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.
Om du klickar här hittar du lite mer info om Solhattarna och vilka tyger som finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>