Uppsydda Solhattar/Beppehattar!

solhattar 130614, flerkortNu tänkte jag göra det lite lättare för er att hitta i min SOL-hattsdjungel 😀 genom att göra ett litet collage på de tyger & modeller som hittills sytts upp. Det finns några tygmönster kvar som ligger och väntar på tillklippningsbordet … och tanken är att de ska finnas till uppsydd beskådan under helgen. Knack i trä!
Och så är det ju så himla käckt att man kan få alla tyger både som Solhatt och Beppehatt 😉
Om ni glömt vilka tyger som fanns att välja bland, så hittar ni dom här!

En reaktion på “Uppsydda Solhattar/Beppehattar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>