Söt liten Panda möter Lejonkungen :)

Copy of Panda Turkos,LejonkungenEn snäll Mormor i Göteborgstrakten beställde det här söta setet med mössa & dregglis i Turkos Panda till släktens lille nyfödde familjemedlem. Det här mönstret är så sött & gulligt, och extra gulligt i allra minsta storleken!
Som en extra liten bonus blev det också en napphållare i det fina motivet Lejonkungen, tufft matchat med turkos silikonhållare :)

En reaktion på “Söt liten Panda möter Lejonkungen :)

  1. Pingback: Söt liten Parvel i Pandasetet :) | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>