Sol på väg till Norge :)

Copy of Copy of DSC09950Jahaja, då var Farmors första Norge-sändning på väg! :) Koselige Hilde, med bloggen HildeM – lykkelig med liten beställde detta till sina små gullungar. Storebror som är 3 år ville gärna ha en Beppehatt i det Blå Cars-tyget – ett favoritmotiv hos många små killar 😉 Till lillasyster, 3 månader gammal, valde Hilde en liten Solhatt i Lila Ugglor och en 2-knutsmössa i jättegulliga tyget Farmen i Rosa.
Nu väntas det med spänning på vad grannen i väster ska tycka om mitt hemsydda! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>