Sköldpaddor och liten Ödla

Copy of DSC09923En tidigare kund hörde av sig och ville beställa en Solhatt till lilla dottern, och hade blivit väldigt förtjust i det söta tyget Korall Sköldpadda. Dottern hade också haft en mössa i gulliga ekologiska tyget Ödlor i RosaFuchsia, men tyvärr hade den hamnat på villovägar så det var dags för en ny. Och för att variera sig lite beställdes det en 2knutsmössa med just det motivet.
Den blev jättegullig, tycker Farmor som inte alls bryr sig om några Jantelagar 😉

En reaktion på “Sköldpaddor och liten Ödla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>