Nytt Solhatts/Beppehatts-tyg!

Fick en förfrågan från en kund om lite Rosa tyger till Solhattarna/Beppehattarna. Gärna lite småmönstrat. Men det var inte lätt att hitta! De flesta tyger i just Rosa är ganska så stormönstrade – av någon konstig anledning… Flera andra färger fanns det minsann både stor- & småmönstrat i! Men skam den som ger sig! Något skulle man väl kunna hitta, tänkte Farmor 😉 Och vad blev det? Jo, ett gulligt prickigt tyg som ser ut så här.
Så nu kan ni välja det också till era beställningar.

Copy of RosaPrick

Rosa Prick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>