Nytt bloggsamarbete…i Norge! :)

farmor anka, väKan ni tänka er! Nu har Farmor blivit upptäckt i vårt härliga grannland Norge! Jodå! Inte illa för en medelålders sypysslande tjej att få gå på export, bara sisådär… 😀
Det kom ett trevligt mail från Hilde, en 2-barnsmamma från trakten kring Mo i Rana, i mellersta Norge, som blivit förtjust i mina hemsydda alster och undrade om jag ville ha ett bloggsamarbete med henne.
Ja, jösses vad det händer saker! Det finns inte ord för hur glad och stolt jag blir när man får sådana här erbjudanden! :)
Hilde har bloggen HildeM – lykkelig med liten och där skriver hon om familjen, barnprodukter, inredning, shoppingtips, miljövänliga produkter, scrapping och mycket, mycket mer. Och så kommer hon givetvis att testa LillaGrodans produkter också 😉
Ta nu och titta in på denna koseliga norskas blogg, vettja!
Fortsättning följer…

2 reaktion på “Nytt bloggsamarbete…i Norge! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>