Blommor, Fordon & Stjärnor

Copy of DSC09736 Copy of Copy of DSC09767Fick en beställning från en kund i Nyköping på en liten mössa i det fina Bruna Gekkoblom. Det här mönstret är verkligen fint, och passar både till stor & liten. Förutom i Brunt har jag det även i Rosa (här kan du se det). Passa på att beställ nu, för tyvärr har motivet utgått hos leverantören…

Och så var det dax för ytterligare en Beppehatt! Här ville kunden i Vintrosa ha motivet Cars i blått till sin lille kille. Enligt mail från mamman blev den lille jättelycklig! Sådant värmer! :)

Copy of DSC09761Så fick jag leverera lite napphållare också. :) Kunden i Ljungby beställde det gulliga Gröna Traktorn. Det här är ett riktigt populärt band! De fina Royalblå Stjärnorna har också seglat upp som en liten favorit :)

En reaktion på “Blommor, Fordon & Stjärnor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>