Att locka fram Solen… ;)

Ja, vad gör man inte för att försöka lura vädergudarna :) Kanske kan lite nysydda beställningar av Solhattar & Beppehattar ge lite hjälp på traven… 😉

En beställning på 2 Solhattar och 1 Beppehatt skickades häromdagen iväg till västgötska Hyssna. Lillkillen i familjen fick en Solhatt i det mysiga retrotyget Fruits (för övrigt sista biten av det tyget) och också en i Blå Flygplan – för kommande sommar 😉 Storebror fick en tuff Beppehatt i det coola tyget med Gröna Ugglor, det tyget finns också i en härligt Lila färg.

Copy of Copy of DSC09913         Copy of Copy of DSC09909         Copy of Copy of DSC09918

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>