Vinsten gick till Finland! :)

Copy of DSC09751För ett tag sedan hade jag en tävling ihop med Gravid iFokus, där man kunde vinna ett presentkort hos mig. Värdet var 300 kronor. Tävlingen gick ut på att man skulle skriva ner hur man på ett lite kul & annorlunda sätt berättat för omgivningen att man väntade barn. Vinnaren blev Nina Buss i Vasa, Finland! GRATTIS till dig Nina, hoppas din vinst ska gillas av den lille mottagaren! :) Och LillaGrodan har exporterats till Finland… igen! :)
Nina valde en fleecefodrad Mössa i Ränder, Svart och matchade den med en Dregglis i Svart Stjärna. Hon valde dessutom Napphållare och Vanthållare i det tuffa Ugglorna och slutligen också en Napphållare i det fina RoyalBlå Stjärnor.

En reaktion på “Vinsten gick till Finland! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>