Retrotyger till Solhattar!

Lite retrotyger tycker jag allt att man kan ha till Sol- eller Beppehattar, även i år :) Eller vad tycker ni? Och då är det dessa tyger som finns att välja bland. Det finns bara en liten mängd av alla tygerna, så först till kvarn… 😉

Blå Djungeldjur     Djurfarmen     Copy of Fruits

Blå Djungeldjur,  Djurfarmen och Fruits

Fyrar     MultiPrickar     Myran
Fyrar, Multiprickar och Myran

En reaktion på “Retrotyger till Solhattar!

  1. Pingback: Solhattar i Retrotyg på väg… | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>