I wanna Rock!

Copy of Copy of DSC09506       Copy of Copy of DSC09509       Copy of Copy of DSC09513

Då har första beställningen på det tuffa tyget Rock! skickats iväg! Kunden beställde dessutom en Extra Baggy-modell. Perfekt i detta tyget! :) Så en liten krabat uppe i Umeå blir nu extra cool i dessa mössor!
Mössan med tuffa TurkosBlå Ödlor postades till Orsa. Det här tyget har jag även i Lime och RosaFuchsia, alla lika fina!
Den söta knutmössan i tyget Darling, den gick iväg till en liten parvel i Kungälvstrakten. Det här var också första beställningen på mitt nya sortiment – Knutmössor, där man kan välja både 1knuts- och 2knutsmössa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>