Vinnarens val i min Facebook-tävling!

Det blev dubbelFarmor Marja-Leena Rydstedt som vann presentkortet på tre valfria produkter ur LillaGrodans sortiment. Och vad valdes det då? Jo, tre stycken mössor till de små barnbarnen.
Till lille B i Finland blev det en mössa med tuffa Turkos Ödlor och till lilla E i Örebro blev det det jättesöta och fina tyget Röd BlomPrick. Och den tredje mössan i det coola tyget Stars i PetrolSvart…ja, det blir en överraskning vem som får den till hösten 😉

Copy of Copy of DSC09500

En reaktion på “Vinnarens val i min Facebook-tävling!

  1. Pingback: Hälsning från Finland | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>