Tufft & Sött!

Copy of Copy of Copy of DSC09333_640x480

pic_51717d489606ee260300f12c

Förra veckan gick de här mössorna iväg till Emelie’s rara hjärtegryn.
Storebror Elliot hade valt en Blå Stjärnmössa och lillasyster Leila hade valt Rosa Flörtiga Ugglan. Varsin ytterligare mössa stod på listan men det tyckte mamma Emelie vore kul om det blev en överraskning :) Så då klurade Farmor lite och valde att lägga en mössa med BlåVita Ränder och en sötcool mössa med Kossor på i påsen.
Vill ni veta vad mössorna fick för betyg, då kan ni läsa mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>