Tävling på Facebook!

tävlbild, fb 130402

Nu har jag en egen liten tävling på Facebook! Den måste ni ju vara med på!
Jag tyckte man kunde fira att våren är på väg, att solen lyst i flera dagar och att jag haft över 8800 besökare här på bloggen! Fantastiskt! För mig är det jättestort med så många som hittat min blogg under mitt allra första år! :) Tusen tack till er!
Så nu hoppas jag på att få 300 st som gillar mig på facebook. Siktar man mot stjärnorna kanske man i alla fall kan nå trädtopparna, som en klok person en gång sade 😉

Vad kan man då vinna? Jo, man vinner 3 valfria varor ur sortimentet :) (bilden visar några exempel på vad man kan välja)
Tävlingsreglerna är väldigt enkla, det enda ni behöver göra är att:

1/  gilla LillaGrodan på FB (alltså min facebook-sida)
2/  kommentera inlägget (räcker att skriva “Gillar & Delar)
3/  dela det vidare på er egen FB-sida

Hoppas att ni vill vara med! Klicka här så kommer ni till tävlingen. Lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>