Stjärnor, Robotar & BlomPrickar

Ibland har man tur! :) Jag fick en beställning på några mössor varav två stycken skulle vara i storlek 50/52…och i KoboltBlå Stjärnor samt Grön Robot. Bägge dessa tyger fanns det bara en ytte-pytt bit kvar av MEN dom räckte precis till just denna storlek. Efter tillklippning fanns bara en remsa på ca 2 cm kvar!
Tråkigt nog har ingen av leverantörerna kvar de här mönstren…
Lillasyster i familjen fick det jättegulliga mönstret med Rosa Stjärnor och ursöta BlomPrick i Grönt (som även finns i en fin röd färg).

Copy of DSC09272_800x600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>