Söta Ödlor, lite Vilt & en Tusenfoting

best 1304,3 kortSå har det gått iväg ännu en beställning med mössa i de jättetuffa och söta Ödlorna! Denna gången i den härligt Limegröna färgen. Så en liten parvel uppe i Umeå har nu fått en fin vårmössa!

Den Röda och den tuffa Zebrarandiga napphållaren postades till Göteborg.
Det är ingen dum idé att matcha med enfärgade napphållare!

Och den söte Tage Tusenfoting, ja han skickades iväg till Timmernabben.
Här valde kunden en grön silikonhållare som matchar motivet helt perfekt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>