…och vinnaren i Annika’s februaritävling blev…

Då var februaritävlingens vinnare utsedd! Det var Annika, Drömmen om 11 barn, som höll i trådarna och vinnaren blev Angelica Malmberg i Sjöbo! Hon använde presentkortet till en Mössa i Petrol/Svart Stars-tyg med tillhörande Dregglis samt en extra Dregglis i det coola TurkosBlå Ödlor.
Grattis till vinsten Angelica, hoppas lillkillen blir nöjd! :)

vinval, feb_800x600

2 reaktion på “…och vinnaren i Annika’s februaritävling blev…

  1. Stort tack!
    Han kommer bli så snygg i sin nya mössa och dregglisar. Han kan få fler hörntänder med stil.

    Tack också för en väldigt trevlig tävling!

    Mvh Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>