Nytt! Turkos Farmen och Rock!

Copy of Copy of DSC09414_1024x768           Copy of Copy of Rock, Vit_1024x768

Idag fick jag hem det gulliga tyget Farmen i Turkos! Så nu kan ni välja det i två färger – Rosa eller Turkos. Som en liten kontrast till de här små söta djuren, kunde Farmor inte låta bli att öppna plånboken en gång till och också köpa Rock!-tyget. Vad tror ni om det motivet? Tufft till de minsta och coolt till de lite större :)

2 reaktion på “Nytt! Turkos Farmen och Rock!

  1. Hej! Snubblade in här då jag är ute efter ett rock-tyg :-) Va fina saker du syr! Får man lov att fråga var du har köpt rock-tyget? Mvh Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>