Mor & Dotter-beställning

Copy of Copy of DSC09012_800x600Det kom en beställning på de söta & tuffa Ödlorna i RosaFuchsia och TurkosBlå, för ett tag sedan. Det var min kära kund i Lundsbrunn som denna gången ville ha just Ödlorna till sig och sin lilla 6-månaders dotter.
Mor & Dotterbeställning som matchar varandra, det gillar Farmor! :)
Jag säger som jag brukar; alla kan ha LillaGrodans mössor, det är bara fantasin som sätter gränser! 😀

tackkort, md lindaAtt kunden dessutom blev så nöjd att jag fick ett fint tackkort – ja, det gjorde mig jätteglad!

Det betyder så väldigt mycket för mig att ni ska känna er nöjda med era beställningar, och all uppskattning jag får från er via mail eller brev, gör mig så oerhört rörd och glad och stolt!
För det är ju så att utan er kunder, är jag ingenting! Så tusen, tusen tack till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>